SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

Cinayetten Dakikalar Sonra Jandarmanın Dikkatiyle Yakalandılar

Cinayetten Dakikalar Sonra Jandarmanın Dikkatiyle Yakalandılar
Bu haber 04 Eylül 2018 - 10:01 'de eklendi ve 1.060 views kez görüntülendi.

Cinayetten dakikalar sonra jandarmanın dikkatiyle yakalandılarAMASYA – Amasya’nın Merzifon ilçesinde geç saatlerde işlenen tüyler ürperten cinayetten dakikalar sonra yol kenarında elleri kanlar içinde duran 3 kişi o sırada devriye gezen jandarma ekiplerinin dikkatiyle yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, bir yıl önce sattıkları hayvanların parasını almak için Çorum‘dan Merzifon’a gelen A.Y., R.Y. ve C.Y. ile alacaklarını tahsil etmek için kendileriyle 20 bin liraya anlaştığı iddia edilen Recep Güney arasında tartışma çıktı. Güney’i ıssız bir yerde önce darp edip bıçakladıktan sonra el ve ayaklarını bağlayıp aracın bagajına koyan 3 şahıs indirdikleri yerde tabancayla başından vurmalarının ardından tekrar aracın yanına geldiler. O sırada devriye görevi yapan jandarma ekibi yol kıyısında duran aracı fark edip yanına gitti. Elleri, elbiseleri ve ayakkabıları da kan izleri olan şahısların durumundan şüphelenirken, aracın bagajında kanlı elbiselerle bıçakta bulan ekipler Merzifon’da bir kavgaya karıştıklarını ifade ettikleri 3 şahsı gözaltına aldı. Çevredeki incelemede Güney’in cansız bedenini bulan ekipler cinayet şüphelilerini İlçe Jandarma Komutanlığına götürdü. Cinayette kullanılan silah ve bıçakta arama yapılan aracın içinden çıktı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA